tiistai 20. elokuuta 2013

mamma haluaa kuntoon

Syksy 2012 ja kevät 2013 meni mahaa kasvattaessa. Kiipesin jatkuvasti 2-3 kertaa viikossa joko Kiipeilypalatsilla  tai Bouldertehtaalla ja puolessa välissä raskautta tehtiin reissu Costa Blancallekin. Reissu meni omalta osaltani yläköysittelyksi mutta jotkut jopa 6c:n sporttireitit taittui vielä yläköydessä.
Espanja, Costa Blanca, Echo valley
Pirates of the Caribbean (Kuva T.Nordgren)


 Kevättä kohden kiipeily muuttui raskaammaksi. Ulkonakin pääsin vielä muutamaan otteeseen kiipeämään keväällä, mutta toukokuun alussa vaihdoin kiipeilyn punttitreeniin ja uimiseen. Ajatuksena kuitenkin oli, että synnytyksen jälkeen olisin huippukunnossa kun painoakin lähtee pois (muahhahhahhaa!Kaikkea sitä voi haaveilla).
 Riskeläisvuoressa kivettiin 2 kertaa kevätjäiltä Maaliskuussa.

 Huhtikuun lopulla reippaana Kustavin kauden avajaisten jälkeen.

Lapsonen syntyi toukokuun lopussa. Kolme ensimmäistä viikkoa meni kuin horroksessa. Parin korttelin vaunulenkki kävellen oli jo saavutus. Sitten oli edessä muutto uudelle paikkakunnalle. Kesäpäivät kuluivat liiankin nopeasti vekaraa hoitaessa.

Heinäkuun puolivälissä tuntui ensimmäisen kerran siltä että oon palautunut synnytyksestä ja treenihammasta alkoi kolottaa. Eka juoksulenkki oli 4,5km ja 35min. Toisen samanlaisen tein pari päivää myöhemmin. Siitä pari päivää ja tein maastopyörälenkin. Ja siitä eteenpäin 2 lenkkiä viikossa.

Elokuun 10. Tein comebackin kiipeilyrintamalla Kustavitapaamisessa ja liidasin Maston (4) ja Amelien (5) oikean puolen halkeaman. Tuntui hyvältä, mutta melko jänskältä. Viimeisin liidini oli ollut ennen raskautta tasan vuosi sitten Kustavissa Pohjavuorella Toppasokeri 6+.  Takaisin siihen kuntoon on vielä matkaa, mutta tavoite olisi päästä samaan kuntoon ensikesään mennessä. Ja haaveena päästä kiipeämään Vestpillaren Lofooteilla. Katotaan kuinka ämmän käy.

Tässä blogissa aion pitää treenipäiväkirjaa ja seurata kehittymistäni. Jospa tämä blogi piiskaisi treenaamaan kakkavaippojen keskelläkin.
Minä ja Amelie Kustavitapaamisessa elokuussa 2013 (Kuva P. Ollila)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti