maanantai 26. elokuuta 2013

Treeniviikko 1

En oikeestaan tiedä miksi nimesin tämän treeniviikko ykköseksi...varmaan siksi koska tämä oli eka viikko blogin aloittamisen jälkeen. Ajattelin kirjoitella tänne suunnilleen viikkotasolla aina hurjia suorituksiani. Eka viikko nyt on tämmöstä lämmittelyä...

ti 20.8. Tasavauhtinen juoksu 8,2 km 60 min
Juoksulenkki meni vähän myöhäiseen iltaan kun yks pikkuahmatti ei malttanut lopettaa syömistä. Lopulta klo 20:30 pääsin lähtemään lenkille. Keli oli hieno kun juoksin peltojen poikki.

ke 21.8. boulderointi sisällä 60 min
Aika raskaalta tuntui vieläkin. Tämä oli toinen kerta synnytyksen jälkeen kun olin boulderoimassa. tero viihdytti vauvaa. Pääasiassa mun taso on nyt jossain 5b-5c. 6a:t on projekteja. Alkuun ajattelin kydä ihan vainkiipeämässä että kädet ja sormet tottuu taas roikkumiseen. Jos myöhemmin sitten aloittais oikein jotain campuslautaluakin.

Kiipeilyn jälkeen kävin pulahtamassa Littoistenjärvessä tytön nukkuessa rannalla auton turvaistuimessa.

la 24.8. onko vaunuttelu treeniä? 60 min kävelyä siis. Kaikki kaverit oli jossain kallioilla ja meinas iskeä depis kun en jaksanut lähteä vauvan kanssa kahden ajelemaan pitkää matkaa. Onneksi aurinko paistoi ja sain tehtyä puutarhahommia.

su 25.8. boulderointia ulkona + 30 min juoksuvetoja
Kohteenamme oli Turun Pallivaha.  Ensin vähän lämmittelyä helpoilla reiteillä ja stten yllätyksekseni meni kaksi 6a+,poikkari ja pystyhalkeama. Jälkimmäistä piti vähän projektoidakin. Session lopussa hyydyin yhdellä 5c poikkarilla. Multa puuttuu siis vielä kestävyyttä aikalailla. Voiman ja kaiken muun ohella.

 Reitti13 6a+

 Bongasimme myös kiipeilevän hipin.

Illalla vielä käytiin koko perhe vaunuttelulenkillä. Matkan varrella juoksentelin 5x30 sekunnin vetoja, että sai pumpulle vähän töitä! Ja nousihan se syke aina 184 bpm. Ihan maksimeja ei millää viittiny kokeilla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti